ARCADIA KONCEPT

Pravno obvestilo

Zaščita pravic 

 

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu www.arcadialightwear.com. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja ARCADIA d.o.o. in je informativne narave.

 

Omejena odgovornost 

 

Podjetje ARCADIA d.o.o ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.arcadialightwear.com in za morebitno škodo povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Podjetje ARCADIA d.o.o se bo trudila za pravilnost informacij. Podjetje lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

 

Omejena pravica uporabe vsebin 

 

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.arcadialightwear.com za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

 

Varovanje podatkov

 

Podjetje ARCADIA d.o.o bo z vsemi podatki zbranimi na straneh www.arcadialightwear.com razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Prijava na svetlobne e-novice: