ARCADIA KONCEPT

Partnerji

Idoma

So skupina mladih strokovnjakov, ki se s projektiranjem bivalnih okolij ukvarja že več kot desetletje. Sodelujejo z najboljšimi blagovnimi znamkami in ponujajo profesionalen servis. Pri projektiranju vašega doma se držijo načela brezčasnosti in prisegajo na oblikovalska imena sodobnih in bodočih klasikov. Ponujajo vam zaključeno celoto. Bivalno okolje po vaši meri.

Kubus Interier

Že od leta 1996  je Kubus-Interier na slovenskem trgu sinonim za dobro oblikovanje. Pristaši brezčasnega oblikovanja, osebnega odnosa do kupcev, ki si prizadevajo k širjenju kulture oblikovanja z razstavami in dogodki. Njihovo pohištvo lahko najdete v uspešnih podjetjih, organizacijah in domovih posameznikov z izostrenim občutkom za dizajn. Vsi izdelki v ponudbi so originali, kar pomeni, da jih izdelujejo proizvajalci z odkupljenimi avtorskimi pravicami. Ponujajo celovite rešitve opreme – od idejne zasnove in načrtov prostora do dobave in montaže opreme ter nadzora in servisa.

Orion

Uspešno družinsko podjetje ORION Intertrade d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1991, deluje v lastnem salonu pohištva (350 m2) na Celovški cesti 149b v Ljubljani in so prvi, ki so kupcem v Sloveniji ponudili izdelke najvišjega kakovostnega nivoja, katere oblikujejo najboljši svetovno priznani oblikovalci od Le Courbusiera do Philippa Starcka.

Elektro Pirnat

Je eno izmed vodilnih podjetij, ki nudi celovite rešitve z uporabo pametnih inštalacij in nadgradnjo le teh z vizualizacijo oziroma centralnim nadzornim sistemom. V Arcadii si lahko pogledate vzorčni projekt hiše z našimi svetili in pametno instalacijo Pirnat. Cilj podjetja je zagotoviti kakovostno in dolgoročno rešitev, ki bo zadovoljila vse potrebe po udobju, varčnosti in zanesljivosti. Podjetje uspešno posluje že od leta 1987.

Studio svetlobe

Podjetje Studio svetlobe iz Maribora nudi širok nabor svetil, dekorativnih tapet ter pohištvo in dodatke za dom znamke Kartell. Ko snujete, urejate ali preurejate vaš dom vam strokovno svetujejo pri izbiri in načrtovanju.

Društvo arhitektov Ljubljana

Društvo arhitektov Ljubljane združuje in zastopa strokovno civilno družbo inženirjev – arhitektov. Arhitektura je dejavnost, ki združuje skoraj vsa področja človekove ustvarjalnosti, od znanosti do tehnike, od humanizma do umetnosti. Zlasti znanstveno tehnični aspekt dela je izrazito razvojno pomemben, ob tem pa velikokrat premalo poudarjen v vsakdanji praksi.

Forma svetila

V podjetju Forma svetila vam ponujajo inovativne in energijsko učinkovite rešitve za osvetlitev vašega stanovanja, hiše in vrta, pisarne, trgovine, hotela… S strokovnimi nasveti in široko paleto ekskluzivnih in kakovostnih svetil vam v vašem ambientu lahko pričaramo živahno, aktivno, sproščeno, umirjeno ali igrivo počutje... Ponujamo več kot 20 blagovnih znamk kakovostnih svetil priznanih evropskih proizvajalcev. Naši poslovni partnerji so številna podjetja iz Italije, Španije in Belgije: Artemide, ArturoAlvarez, AXO Light, Brick in theWall, Buzzi&Buzzi, Catellani& Smith, Delta Light, De Majo, Egoluce, Fabbian, Flos, Foscarini, LineaLight, I-LED, Milan, OtyLight, Vibia in Vistosi.

Decor & Design

Izbor pohištva iz salona D&D je že tradicionalno »najboljši izbor« - tukaj in zdaj! Prvotno izbrani dobavitelji so ostali dobavitelji še do danes, s tem da D&D danes uživa tudi njihovo spoštovanje kot cenjen poznavalec pohištvenega materiala, tehnologije in designa v Sloveniji. D&D opremlja individualnemu kupcu in sodeluje pri javnih natečajih za opremo poslovnih prostorov in hotelskih objektov višjih zahtev v kvaliteti. Zastopajo: B&B ITALIA, MAXALTO, GIORGETTI,Boffi kuhinje in Boffi kopalnice, Flexform, Porro, Kartell in EMU.

Element-are

Salon Element-are že več kot desetletje z znanjem, strokovnostjo, izkušnjami in osebnim pristopom ustvarja unikatne interjerje za ljudi, ki želijo od svojega doma več kot zgolj bivalni prostor. Izbrani proizvajalci kuhinj, dnevnih sob, spalnic in druge notranje opreme, kot so Stosa, Lago, Modulnova, Bonaldo, Ethnicraft, Futura, Casamania, Miniforms, Novamobili, Battistella in drugi, navdušujejo s funkcionalnimi in estetskimi elementi, ki dajejo pravo celoto prostoru in ga oblikujejo v dom po meri naročnika.

Gaser arhitektura

V projektivnem biroju Gaser Arhitektura se ukvarjajo z arhitekturnim projektiranjem, arhitekturo notranjih prostorov in oblikovanjem pohištva; posebno pozornost posvečajo ideizaciji, prav tako finalizaciji arhitekturnega produkta, kadar je to večji kompleks, hiša ali kos pohištva. Poskušajo zadostiti novim načinom in oblikam bivanja s povsem novimi rešitvami, z arhitekturo, ki je funkcionalna in očem prijetna, in z razporeditvijo prostora preprečiti pogost vsakdan, kjer v lastnem domu neprestano trkaš ob vogale.

Prijava na svetlobne e-novice: